Mostar, BiH
+38736330260
info@uhy-ba.com

Dobro došli na stranice Uhy Revident d.o.o.

Poslovna mreža!

UHY BA REVIDENT

UHY REVIDENT MOSTAR je od 2019. godine jedna od članica mreže Urbach Hacker Young International sa sjedištem u Londonu. UHY je svjetska mreža neovisnih tvrtki članica koje pružaju računovodstvene, revizijske i usluge poreznog i poslovnog savjetovanja diljem svijeta, a s godišnjim prihodom od 625 milijuna dolara slovi za jednog od svjetskih lidera ove djelatnosti. Članicom smo postali nakon opsežnog istraživanja i kontrole tržišta u potrazi za najboljim tvrtkama u pojedinim zemljama. Ponosni smo što smo dio međunarodne UHY mreže zakonski neovisnih računovodstvenih i konzultantskih tvrtki i što i na taj način imamo dodatnu potvrdu da zadovoljavamo sve parametre i posjedujemo zavidno znanje lokalnih propisa i zakona te tako pružamo ono najbolje što međunarodna organizacija može, a to je spajanje lokalnog i međunarodnog.

Naše društvo UHY REVIDENT D.O.O. pruža sve vrste usluge iz oblasti revizije, poreznog, računovodstvenog i poslovnog konzaltinga, procjene materijalne i nematerijalne, sve vrste analiza, due diligence, analize spajanja, razdvajanja i procjene vrijednosti te stečajeve i likvidacije svih gospodarskih društava bez obzira na njihovu veličinu.

Naša glavna prednost su naši ljudi. Ponosimo se našim vrijednim osobljem koje je spoj iskustva, entuzijazma i znanja kako iz znanosti tako i iz prakse. Svi naši zaposlenici imaju mogućnost internacionalizacije te suradnje i usvajanja najboljih svjetskih praksi od naše UHY INTERNATIONAL HACKER YOUNG mreže koja kao lider u ovoj djelatnosti samo još jednom potvrđuje potencijal naših ljudi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *