Mostar, BiH
+38736330260
info@uhy-ba.com

Odjel za forenziku

Poslovna mreža!

UHY Revident Odjel za forenziku ima tri vrhunska stručnjaka doktora i magistra znanosti iz ove oblasti Ovlaštena forenzička revizora. To omogućuje našim klijentima da brzo i samouvjereno reagiraju kada se suoče s krizom, istragom ili sporom. Služimo se svojom globalnom mrežom, sveobuhvatnim iskustvom u industriji i naprednom analitičkom tehnologijom kako bismo shvatili i riješili probleme te pružili savjete za djelovanje koji su klijentima potrebni kako bi smanjili rizik od budućih problema.

U današnjem privrednom okruženju koje se brzo mijenja, prijetnje u obliku prevare, korupcije i pranja novca te njihove moguće posljedice za ugled i financije, ali i pravne posljedice, dio su svakodnevnice.

Danas postoji veći broj nadzornih i regulatornih mjera nego u prošlosti te multinacionalna društva, na primjer, moraju upravljati problemima u području financijskog zločina, a koji su predmet podrobnog pregleda.

Naš tim stručnjaka u području forenzike u UHY Revident pomaže klijentima osujetiti te prijetnje i usmjeriti ih na bolji put. Osim toga, mi djelujemo u različitim područjima zakonodavne nadležnosti u suradnji sa svojim kolegama diljem svijeta te na taj način isporučujemo poznatu UHY International stručnost na globalnom nivou.

U Srednjoj Europi okupili smo tim stručnjaka koji obuhvaća iskusne računovođe, revizore, stručnjake u području računalne forenzike, analitičare podataka, korporativne istražitelje, bivše službenike u području provedbe zakona, javne tužitelje te bivše zakonodavce kako bismo brzo odgovorili na potrebe vaše organizacije. Naše se usluge mogu svrstati u sljedeće kategorije:

  • Savjetovanje u području forenzike

UHY Revident pomaže društvima u zaštiti svog branda i ugleda na način da im pruža savjete za djelovanje u pogledu njihove izloženosti prijevari, korupciji, pranju novca i drugim poslovnim rizicima. S pomoću globalne mreže analitičara podataka i naprednih analitičkih tehnologija možemo brzo i djelotvorno razumjeti izloženost svojih klijenata, dok im istodobno pružamo korisne i iskoristive savjete za njihovo cjelokupno poslovanje.

  • Usluge u slučaju spora 

UHY Revident Odjel za forenziku surađuje s poduzećima i njihovim pravnim savjetnicima na svim vrstama sporova (nacionalnim i međunarodnim), u različitim područjima zakonodavne nadležnosti i u širokom spektru industrija. Na temelju procjena naših vještaka, financijske analize, određivanje iznosa štete te sposobnosti pronalaska dokaza, možemo osigurati pružanje usluga tokom takozvanog „životnog vijeka spora”.

  • Forenzička tehnologija

Tim za forenzičku tehnologiju upotrebljava i razvija najnaprednija tehnološka rješenja za dohvat, pretraživanje, analizu i vizualizaciju velikih i složenih skupova podataka. To našim klijentima omogućuje prikupljanje informacija koje su ključne za rješavanje predmeta sporova, istraga te regulatornih pitanja i pitanja povezanih s financijskim zločinima.

  • Istraživanja

UHY Revident pomaže klijentima da djeluju brzo i samouvjereno kad se suoče s regulatornim pitanjima i mjerama ili povjerljivim unutarnjim istragama u području prijevare, korupcije i drugih financijskih povreda. Naša nam globalna mreža omogućava kombiniranje shvaćanja lokalnih poslovnih kultura i regulatornih pitanja kako bi se pronašao put ka njihovu uspješnom rješenju i kako bi naš klijent bio bolje pripremljen za zaštitu svoje imovine i ugleda.