Mostar, BiH
+38736330260
info@uhy-ba.com

Vizija, misija, credo

Poslovna mreža!

VIZIJA

Ostati vodeća domaća revizorska kuća na teritoriji Bosne i Hercegovine, koja će svojim radom doprinijeti razvoju revizijske struke u Bosni i Hercegovini, kao i šire.

MISIJA

Graditi dugoročne odnose s klijentima na obostrano zadovoljstvo, potpomognute kadrovskim resursima, profesionalnim metodama rada i širokom lepezom usluga.

KREDO

Korporativni rast i raznolikost, koji predstavljaju sredstvo za unapređenje postojećeg poslovanja i aktivno širenje na nova područja djelovanja, te kreiranju novih mogućnosti i izazova kako za individualni profesionalni razvoj, tako i za napredak društva u cjelini.

STRATEGIJA

Nastaviti pružati najbolje usluge u području revizije, te na taj način zadržati povjerenje i poštovanje klijenata i poslovnih partnera, potpomognuto radnom sredinom u kojoj je poštovanje univerzalno, timski rad rutina, kreativnost ohrabrena, učenje trajno, a etika neupitna.

LJUDSKI RESURSI

UHY Revident-ov tim čine iskusne i profesionalne osobe s velikim ugledom u poslovnoj javnosti. Pored edukativnog pristupa usmjerenog ka daljnjem usavršavanju uposlenih. Djelatnici tvrtke Revident d.o.o. svojim teorijskim znanjem i revizijskom praksom osposobljeni su za stručnu, dosljednu i neovisnu primjenu međunarodno priznate i poznate revizijske metodologije koja na najvišoj profesionalnoj razini osigurava potpunu primjenu revizijskih postupaka utvrđenih Međunarodnim revizijskim standardima i u suglasju sa Zakonom o reviziji.UHY Revident d.o.o.pruža usluge iz oblasti revizije, poreznog, računovodstvenog i poslovnog konzaltinga te dogovorenih postupaka svim gospodarskim društvima bez obzira na njihovu veličinu. Među našim klijentima se nalaze proizvođači i trgovačka društva, humanitarna društva i neprofitne organizacije. UHY Revident-ov stručni tim pruža konzultantske usluge prema zahtjevima klijenata, kojima pomaže da unaprijede organizacijsku strukturu, poslovne procese, financijsku strukturu i porezni tretman. Ovakav pristup je fokusiran na identifikaciju i lociranje bitnih poslovnih žarišta u cilju unapređenja klijentove sposobnosti za tržišnu utakmicu i napredak u složenom poslovnom okruženju.